• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 877 77 60 77
    • Iphone XS смяна стъкло на дисплей

     Рециклиране на дисплей за Iphone XS Max

     Apple
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     * Бързо обслужване

     * Гаранция за високо качество на услугата смяна на стъкло за Iphone XS Max

     * Смяна на стъкло, посредством най-модерната технология

     * Утвърден сервиз със специалисти в областта за ремонт и рециклиране на дисплеи

     -42%

     В ежедневието все по-често се стига до услугата смяна на стъкло на дисплейСмяната на стъкло на дисплей за вашият Iphone XS Max е най-доброто и евтино решение в случай на спукано или напукано стъкло на екрана на вашият Iphone XS. Тази услуга е изключително добра не само заради по-ниската цена, отколкото на друг дисплей. С тази услуга, вие ще запазите оригиналният си дисплей, като по този начин ще се радвате на истинските цветове, както и на безпроблемна работа с тъча и 3D Touch функцията. Последните поколения Iphone използват дисплеи от OLED (AMOLED) поколение, които са значително по-скъпи от масовите използвани (IPS). Много от китайските дисплеи заместители не предлагат същото качество на картина и цвят, като оригиналния. Възможно е да се проявят и друг вид проблеми като дефект с тъча или затруднение с употребата на 3D тъч функцията. Възможно е също така и при употреба на дисплей заместител на оригинала, батерията ви да пада по-бързо, поради завишена консумация на ток, която се дължи на не доброто качество на монтираният дисплей. Смяната на стъкло или т.нар рециклиране на дисплей е процес, който ще реновира оригиналният ви дисплей на 100%. След смяна на стъкло, вашият екран ще изглежда като чисто нов. Смяната на стъкло ще реши проблеми като пожълтяването на места, което се дължи на промяната на цвета на безцветното лепило от висока температура. Смяната на стъкло се извършва най-често, когато старото стъкло е спукано или пък напукано в мрежовидна форма. Процесът за смяна на стъкло на дисплей е следният:


     1. Демонтаж на дисплея със счупено стъкло от телефона, в случая Iphone XS.

     2. Демонтаж на рамката, която държи дисплея.

     3. Отстраняване на счупеното стъкло и стъкълца от дисплея. Този процес е труден и сравнително бавен, поради факта, че всички стъкла на Iphone XS Max са слепени с дисплея, посредством двойнозалепващо лепило, наречено OCA (Optical Clear Adhesive), което е напълно прозрачно (името му го подсказва). Свалянето се извършва със специална апаратура от доказани специалисти в нашият сервиз.

     4. Отстраняване на остатъците от старото лепило OCA.

     5. Позициониране на ново стъкло върху дисплея, на което предварително е монтиран нов филм OCA лепило.

     6. Ламиниране на новото стъкло към дисплея и изсмукване на балончетата въздух, които са останали между стъклото и дисплея посредством специална вакуум преса за ламиниране.

     След успешната процедура, вашият дисплей ще изглежда като нов. Услугата смяна на стъкло включва и нова рамка за дисплея на Iphone XS Max. Обърнете внимание, че рамката на дисплея в общия случай е тънка пластмасова рамка, която се използва за захващането на дисплея към самия телефон. 

     Условието за смяна на стъкло на вашият Iphone XS Max е дисплеят ви да е напълно здрав (да няма линии, черни петна и т.н.) и тъча да е напълно функциониращ. Ако вашият дисплей не отговаря на тези условия, то смяната му с нов ще е задължителна.

      

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter