• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0877773077
    • 2.5D Стъклен протектор за Samsung Galaxy A6s

     Прав стъклен протектор, защитаващ дисплея на Samsung Galaxy A6s

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан

     * 2.5D технология с лесен монтаж за Samsung Galaxy A6s

     * Прозрачно лепило по цялата част на протектора, осигуряващо безпроблемна работа на тъча

     * Устойчивост на надрасквания

     Предпазването на екрана на вашият Samsung Galaxy A6s е основна цел. Стъклените протектори за Samsung Galaxy A6s ще осигурят защита за вашият дисплей, като ще го предпазят от счупване при изпускане и надрасквания. По този начин вие ще спестите пари от ремонт, като в същото време ще запазите правото си да упражните гаранцията на апарата при нужда.

     Стъклените протектори за Samsung Galaxy A6s биват няколко вида както следва:
     2D (2.5D) стъклен протектор за Samsung Galaxy A6s:
     този протектор е прав (без извивки). Той не покрива цялата част на екрана, а само правата. Предимството най-вече е по-ниската му цена.

     3D стъклен протектор за Samsung Galaxy A6s: този протектор е извит и покрива целият дисплей. По този начин вие защитавате цялата повърхност на екрана. Като недостатък можем да отбележим, че 3D стъклените протектори имат лепило само по ръбовете, което води до по-бързо разлепяне и някой път не добра функционалност на тъча. Съществуват и така наречените 3D Full Glue протектори, които наподобяват по качество 5D стъклените протектори.

     5D стъклен протектор за Samsung Galaxy A6s: това е може би най-добрият вариант за защита на вашият дисплей. Този протектор е извит и покрива и защитава напълно вашият дисплей. Той е с извити краища. 5D стъкленият протектор е с лепило през цялостната си дължина и широчина. Лепилото в екранната част е напълно прозрачно. То прилепва по дисплея перфектно (стига да няма прашинки или боклуци), като дори прикрива плитки драскотинки на дисплея. Осигурява безпроблемна работа на тъча и е почти незабележим, стига да се залепи правилно.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter