• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0884971975
    • Условия за ползване

     Ако използвате сайта www.Ping.bg вие се съгласявате с общите условия, приемате ги и се задължавате да ги спазвате!Сайта е собственост на ''Ping.bg' .

     Ping.bg е онлайн магазин за продажба на стоки и услуги. Стоките са подредени според производителя им. Сайта предоставя на своите потребители възможност да закупуват предлаганите стоки.

     Права и задължения на потребителите:

     - Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, с които нарушават законите на РБ и общоприетите правила за комуникация, да извършват злоумишлени действия.

     - Забранява се манипулирането на сайта по какъвто и да е начин.

     - Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация.

     Права и задължения на ping.bg

     - Електронния магазин предлага на своите Потребители сайта Ping.bg "във вида, в който e" и не носи отговорност по отношение на надеждността на неговото функциониране и условията за достъп до сайта.

     - Ping.bg има право да променя цени, количества, начин за плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без за това да дължи предварително предизвестяване.

     - Ping.bg има право да прави намаления на цените, видими на страница "Промоции".

     - Ping.bg има право да спре или изтрие информацията за дадена стока по своя преценка без право на преразглеждане.

     - Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка, адрес за кореспонденция, телефон за връзка i e-mail при покупка без регистрация са под закрила на Закона за защита на личните данни. Те се събират единствено с цел за да може да се обработи заявката на потребителя.

     - Закупена стока може да бъде върната в  срок от 7 работни дни, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид.

     - Всички мобилни апарати се предлагат с двугодишна гаранция и необвързани с договор към мобилен оператор.Оригиналните батерии се предлагат с шестмесечна гаранция

     - Заявките се обработват всеки работен ден от 10:00ч. до 18:00ч.

   • Newsletter